Sloten en omhulsels

LeCodeInvite® :

Bewaar je sleutels, deel je codes.

Wie heeft het nooit vervelend gevonden om de sleutels van uw huis door te geven aan familie, gasten, een schoonmaakster of tijdelijke huurders zoals Airbnb om in uw afwezigheid binnen te komen? Verstopt onder de groene plant, de deurmat, in de brievenbus of in het bekende sleutelkastje… al deze oplossingen zijn uiterst riskant omdat ze zowel inbraak vergemakkelijken als niet toelaten dat u in geval van diefstal door uw verzekering wordt vergoed. Met een LeCodeInvite® slot hoeft u alleen maar het slot te blokkeren met een LeCodeInvite® box en de code te delen, niet de sleutels.

UW VERZEKERING HOUDT

Sleutelkastjes, vaak bevestigd aan straatmeubilair (niet discreet en illegaal) worden door verzekeringsmaatschappijen niet herkend in geval van diefstal (omdat er niet op de deur wordt ingebroken). Door het slot te blokkeren met de LeCodeInvite® codekruk, is discretie verzekerd en inbraak dus ook.

JE FAMILIE HOUDT VAN

LeCodeInvite® sloten en boxen zijn perfect voor gezinnen. Kinderen kunnen alleen van school thuiskomen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over sleutels. Sleutels kwijtraken betekent dat je het slot moet vervangen, en een sleutel aan een kind geven betekent dat je dat risico neemt.

UW AirBnB LIEVEN

Deel een code met uw gasten in plaats van sleutels, of u nu thuis bent of niet wanneer ze arriveren. Dit voorkomt logistieke problemen van aankomst tot vertrek en gedurende het hele verblijf. Niemand wil sleutels kwijt of gekopieerd hebben…

UW SCHOONMAAKSTER HOUDT

Moet je een reservesleutel geven aan je schoonmaakster of tuinman? Deze vraag is niet meer aan de orde met het LeCodeInvite® slot. Deel gewoon een code en blijf de enige eigenaar van uw sleutels.

UW BEZORGER HOUDT

Met het LeCodeInvite® slot hoeft u geen tijd te verspillen aan het wachten op een bezorger of het verzetten van een bezorging, zodat u uw pakketten niet aan de deur laat staan. Ga je gang en deel de code gewoon met de bezorger. Met de ontwikkeling van het online winkelen voor verse producten, laat de LeCodeInvite® oplossing u zelfs toe om uw koelkast te laten vullen door de bezorger wanneer u afwezig bent.

JIJ HOUT

Geen sleutels meer verstopt onder de mat, de groene plant of de sok. Met een LeCodeInvite® slot hoeft u alleen maar het slot te vergrendelen met een afneembare LeCodeInvite® handgreep en kunt u met een gerust hart gaan hardlopen.

slotcilinder LeCodeInvite®

Hoogbeveiligde cilinder, anti-boor, anti-picking, met sleutels beschermd door een fabrikantkaart, EURO-norm. De enige cilinder die profiteert van de gepatenteerde Guest’nCode® standaard die compatibel is met LeCodeInvite® dozen. Nu beschikbaar in onze winkel.

100% mechanische kast

4 cijfercombinaties die door de eigenaar veranderd kunnen worden. Onmogelijk om de doos te verwijderen zonder de juiste code, en de hendel draait in een vacuüm. Met de juiste code, ontgrendelt de hendel de deur. Pre-order nu uw 100% mechanische hangslot type code box (3 maanden vertraging).

SMART doos

Elektronische LeCodeInvite® box voor 100% digitaal delen van codes. Hiermee kunt u verschillende codes tegelijk beheren en ze koppelen aan geldigheidsdata/tijden. De telefoon van uw gasten wordt hun sleutel. Gaat een paar jaar mee voordat de batterijen vervangen moeten worden. Mechanische reserve-interface in geval van een lege telefoonbatterij. Nu beschikbaar voor pre-order (12 maanden vertraging).

Of u nu een nieuw slot nodig hebt of overweegt uw bestaande slot te vervangen, aarzel niet:

Bestel uw LeCodeInvite® slot voor dezelfde prijs als een traditioneel slot!

HOE WERKT HET ?

  • kies het type sleutelslot voor uw deur en bestel het op onze website in het tabblad “Shop”.
  • als optie, kies de LeCodeInvite® box die bij u past door deze vooraf te bestellen op onze site.
  • Installeer uw LeCodeInvite® slot bij ontvangst.
  • blokkeer je slot met je box elke keer dat je toegang tot je huis moet delen.

Het LeCodeInvite® slot is 100% mechanisch en wordt geïnstalleerd zoals elk ander hoog veiligheidsslot.

De LeCodeInvite® boxen, of ze nu 100% mechanisch of elektronisch zijn, zijn zeer eenvoudig te configureren en kunnen in een handomdraai geïnstalleerd en uit het slot verwijderd worden.

LeCodeInvite® boxen zijn reeds beschikbaar voor pre-order aan een verminderde prijs